Refleksterapi - eksempler på resultater voksne:

EPILEPSI - Case 1 (+ DÅRLIG RYG +MIGRÆNE)

Mand 56 år – Epilepsi (debut ved 23 år) samt dårlig ryg og migræne       

Resultat efter 6 måneders behandling:

 • Har det generelt bedre hver dag
 • Tandpine er forsvundet (har gået med tandpine i 2 år!)           
 • Mindre hovedpine, har stort set aldrig migræne.
 • Har det godt i hoved og ryg uden træning!! (Før var hyppig træning nødvendig – ellers fik han det dårligt). 
 • Immunforsvaret er generelt bedre

Resultat efter 9 måneders behandling:

“Det er mere end skønt, at min mand har fået så meget livskvalitet igen, så epilepsien ikke fylder alt i vores liv. Nu er det over 3 måneder siden, han sidst har haft et anfald og vi håber på mange flere måneder! Men skulle der komme flere, så er det også ok. Vi må se, hvad tiden bringer, men positive er vi i hvert tilfælde. Vi føler os i den grad trygge i dine hænder og det er guld værd.

Du hører fra os hen ad vejen og tak igen, du er og bliver en af stjernerne i vores liv”.

KOL - Case 2 (KOL/Lungeproblemer (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom))

Kvinde 60 år, med KOL forårsaget af ulykke for 50 år.

Klienten har haft lungeproblemer i 50 år på grund af ulykke og har siden hun var 10 år, taget medicin.

Her 50 år efter ulykken og ved start af behandling med refleksterapi var 

Lungefunktion 30,6% – men efter kun få behandlinger sker der store forbedringer med lungefunktionen og betydelig forbedring af hverdagen med flere aktiviteter som nu er mulige med mindre besvær. 
 

Resultat efter kun 3 behandlinger:

Lungefunktion øget til 38%

Iflg. klientens læge på sygehuset burde det ikke være muligt.  Men resultatet er bekræftet ved måling og kontrol.

Her er, hvad hun oplevede efter 3 behandlinger:

 • De 2 første dage efter første behandling glemte klient, at tage sin morgenmedicin (tegn på bedring af åndedræt)
 • Klientens generelle velbefindende er blevet markant bedre.
 • Klient hoster mindre og er mindre stakåndet.
 • Klient kan foretage sig meget mere selv uden hjælp fra familien.
 • Klient kan gå længere ture selv.

Efter 6 behandlinger

Lungefunktion steget til 40%.
 
Støvsugning af stue er ikke længere et problem!

ALZHEIMER - Case 3

Mand 75 år – Alzheimer                                                                                                                                       

Symptomerne begyndte for 2 år siden:

Min klient kunne ikke huske at hente noget og hver gang han kørte ud fra sin parkeringsplads og ud på vejen, kunne han ikke huske, om han skulle til venstre eller højre…

Efter lægebesøg blev han henvist til undersøgelse på hospital. Der var 3 måneders ventetid og der gik yderligere et par måneders venten på svaret: “Du har Alzheimer… begge sider af frontallappen er angrebet!”Det er noget af en kamel at sluge og diagnosen tog naturligvis meget hårdt på ham emotionelt og i øvrigt også for hans familie. Han har tidligere haft en god stilling som IT-ekspert i en stor statsejet virksomhed, så hovedet fejler bestemt ikke noget!

Ved test med billeder af f.eks. bil og kran, var der ingen problemer, men når det kom til andre billeder – f.eks. af hr. Olsen, kunne han ikke huske navne.

BEHANDLINGSFORLØB
1. behandling - den 30. april 

Under behandlingen sagde min klient hele tiden: “Det kan jeg ikke huske.. og når han fortalte noget, måtte hans kone rette ham – “Nej, det er ikke rigtigt”..Han var meget emotionelt påvirket af diagnosen – og selvfølgelig rigtig ked af, at hans hjerne ikke virker! Min klient reagerede med træthed efter behandlingen, men han havde det godt og dagen efter var der ingen symptomer/problemer!

2. behandling - den 4. maj

Min klients datter var kommet for at se, hvordan behandlingen foregår. Min klient havde det mærkbart bedre end ved første behandling og var bedre til at huske.

3. behandling - den 8. maj

Under mit besøg hørte jeg ikke en eneste gang, at der var noget, min klient ikke kunne huske! Min klient har ingen symptomer/problemer!

4. behandling - den 12. maj

Min klient har det godt og har stadig ingen symptomer/problemer!

5. behandling - den 17. maj

Min klient har det godt og har stadig ingen symptomer/problemer!

HJEMME-TRÆNINGS-PROGRAM

Min klients kone og datter vil gerne lære at behandle ham med et individuelt tilpasset stimulerings-program for at vedligeholde det gode resultat, han har opnået. De har nu været på kursus hos mig 1 dag og jeg glæder mig til at følge forløbet.

Jeg er utrolig glad for resultatet – det samme er min klient og hans familie! Det er helt forbløffende, hvor hurtigt der er sket forbedring i hans tilstand.  Jeg har fortalt ham, at han er et “pragteksemplar” på alle måder !

Min klient er for nylig begyndt at tage “Clear Brain” fra New Nordic – købt hos Matas – for at styrke normal mental ydeevne. Siden har huskeproblemer ved kørsel været væk!

ALZHEIMER - Case 3 - opfølgning

Mand på 76 år – Alzheimer 

Resultat af 1 års behandling med Temprana Refleksterapi

Min klient (nu 76 år) har det fortsat godt! Han lever et helt normalt liv …

 • Nyder livet med fruen, familien og vennerne
 • Deltager aktivt i logemøder
 • Tager på rejser
 • Er besøgsven for 2 mænd
 • Og han har hverken problemer med at køre bil eller finde vej!

 

PISKESMÆLD - Case 4

Dejlig hilsen fra klient

“Magiske hænder”

“Efter utallige forsøg på at mildne mine symptomer på flere piskesmæld, som bl.a. omfatter behandling med akupunktur, fysioterapi, kiropraktik, osteopati, zoneterapi, kropsterapi og andre behandlingsformer, fandt jeg ved et tilfælde Eva Duckert på nettet. Ingen behandlere havde kunnet tæmme mine smerter, som især var en jagende smerte fra nakke op over baghovedet og helt ned foran i ansigtet i venstre side. Dette til trods for at flere påstod, at de havde stor erfaring med piskesmæld. Så det var med en vis portion mismod og en lidt opgivende tilstand, at jeg rettede henvendelse til Eva.

Eva var fuld af fortrøstning, da hun hørte om mine symptomer. Rom blev ikke bygget på en dag, men jeg kunne i takt med behandlingerne mærke, at hun havde fat i noget af det rigtige. Langsomt fortog den jagende fornemmelse i min nakke og hovedet, og jeg kunne for alvor mærke optimismen i mit sind. Det var næsten ikke til at fatte, at jeg endelig skulle gå en verden i møde uden nævneværdige smerter.

Min datter blev ligeledes ramt af et piskesmæld, som Eva også fik bugt med. Alt i alt en succeshistorie, som fortjener at blive fortalt, for Eva er en meget kompetent behandler, der tager sig god tid til sine kunder. Jeg har prøvet adskillige behandlere, hvor man bliver behandlet som et nummer i rækken, hvor der er flere kunder på samme tid i hvert deres rum. Her bliver det hurtigt forjaget og upersonligt, men hos Eva er der både nærvær og ro. 

Hendes milde væsen gør at både børn og voksne føler sig trygge og afslappede, hvilket efter min mening er vigtig, hvis en behandling skal lykkes. Eva har også humor, hvilket gør behandlingen mere fordøjelig. Vi har haft mange gode snakke under behandlingen, og hun spørger altid oprigtigt ind til ens liv, mens man bider smerten i sig.

Jeg vil varmt anbefale alle, der har problemer med især piskesmæld til at opsøge Eva, for hun kan altså nogle tricks, som jeg ikke har oplevet før andre steder”.

Gitte

 

STRESS - Case 5 - kvinde 40+

Citat fra klient / dejlig hilsen

“Tusind, tusind tak for din hjælp de sidste 2 gange.

Jeg får det bedre og bedre og det her er den helt rigtige hjælp.

Jeg har aldrig haft så meget balance før i mit liv. Jeg er så meget gladere, men har stadigvæk brug for hjælp – jeg er på vej, den rette vej!!”

(Refleksterapi er en effektiv stressbehandling).

Kontakt

Follow on