Cosmo & Body Detox

Ny behandlingsmetode med forbløffende resultater!
  • Få kontrol over din vægt – Ethvert vægttab/vægtøgning er baseret på balance i kroppens kemi.
  • Kom af med strækmærker og cellulite (appelsinhud).

Vægtproblemer

Overvægt eller undervægt – har mange årsager f.eks. forkert kost, for lidt motion, sygdom, psykiske problemer, hormonelle problemer m.m. Uanset hvad årsagen er, så er kroppens kemiske funktion involveret og vigtige stoffer er i ubalance.

Serotonin, Dopamin og Noradrenalin er neurotransmittere, som har mange funktioner i kroppen.

 

 

Serotonin har f.eks. indflydelse på tyktarmens funktion, og den styrer appetit, smerteopfattelse, sexlyst, søvn-/vågen-cyklus. Angst og depression forårsager serotoninubalance. Lavt niveau af serotonin kan forårsage Bulimi.

 

Noradrenalin er involveret i kæmp-eller-flygt reaktion. Dysfunktion kan forårsage Nervøs spisevægring.

Dopamin er afgørende for den normale funktion af Centralnervesystemet og har således indflydelse på f.eks. ufrivillige bevægelser.

Mangel kan medføre: Parkinson, Dystoni (muskelkramper), Rystelser, Skrivekrampe, Ufrivillige bevægelser, især efter motion eller ved slutningen af dagen.

 

Dopamin er også en del af hjernens belønningssystem (fornemmelse af glæde ved at spise) og Dopamin øger appetitten. Dopamin er ligeledes involveret ved Social fobi og Afhængighed (narkotika/niktotin), som øger dopaminproduktionen.

Menneskets hjerne

– er det mest komplekse organ i kroppen. Den regulerer alle grundlæggende kropsfunktioner og giver os mulighed for at fortolke og reagere på alle oplevelser og den former tanker, følelser og adfærd. Ved at bearbejde reflekspunkter i ansigtet til de forskellige  hjernelapper med ansigtsrefleksterapi er det muligt at ændre den kemiske ubalance i kroppen og normalisere niveauet af hhv. Serotonin, Noradrenalin og Dopamin.

Behandling

Mennesker er forskellige og behandlingen tilpasses den enkeltes behov. Der tages mål før og efter behandlingen.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår på en briks, hvor klienten får påført et tyndt lag af en blanding af IncaEarth Anti Cellulite Creme og hvid jord. Klienten pakkes ind i plastik og tildækkes med et tæppe. Der gives ansigts- og fodrefleksterapi efter udvalgt specifik behandlingsplan og afsluttes evt. med Tibetansk Nakke & Skalp refleksterapi.

For at få de bedste resultater gives behandling 2-3 gange om ugen – ca. 12 gange – afhængig af klientens situation.

 

Klienten får et selvhjælpsprogram med hjem – en tegning af ansigt med angivelse af punkter. Klienten trykker på hvert punkt – et ad gangen – i 40 sek. Programmet udføres  dagligt 1-2 gange eller så ofte klienten har tid og lyst.

Behandlingen, der også har en udrensende effekt, har vist sig at være meget effektiv. Ikke alene sker der en reduktion under behandlingerne, men det har vist sig, at klienterne også taber sig mellem behandlingerne. Klienten skal ikke følge en speciel diæt, men naturligvis spiser forholdsvis sundt i hverdagen. Derfor er overraskelsen stor, når der også sker et vægttab mellem behandlingerne.

Kontakt

Follow on