Japansk Cosmo Lifting

Ansigtsløft uden kniv og Botox

Oplev denne fantastiske behandling, der kombinerer en japansk behandlingsmetode med Ansigts Refleksterapi.

Den afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

 

I Japan anvendes behandlingen af skuespillere, TV værter og andre berømtheder – både kvinder og mænd. Behandlingen er allerede en stor succes i Japan, USA, Australien, Sverige,  Argentina,

Mexico, Oman, Tyrkiet, England, Holland, Polen, Spanien – og i Danmark

Japansk Cosmo Lifting

– er den bedste måde at foryngre dit ansigt på. 100% naturlig – uden brug af kirurgi, Botox, Restylane m.m. Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket får et ansigt til at se ældre ud. Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende! Naturlig ansigtsløftning – Japansk Cosmo Lifting.

Neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode

Japansk Lifting er en neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges.

”Lær selv at holde dit ansigt fri for rynker”

Det er også muligt, at klienter lærer at udføre den Japanske stimulering selv. Det succesfulde koncept ”Lær selv at holde dit ansigt fri for rynker” er for de klienter, der har en travl hverdag og ikke har tid til behandling på klink. Ligeledes kan metoden anvendes som vedligeholdelse af et allerede opnået resultat hos en professionel terapeut, eller præventivt.

Læs mere på www.refleksterapi-org.dk

Japansk Liftning - Youtube video by Lone Sorensen

Kontakt

  • Syvhøjvænge 229, DK-2625 Vallensbæk
  • evaduckert@hotmail.com
  • (+45) 29 89 14 42

Follow on