Lone Sorensen er opfinder og udvikler af det patenterede Sorensensistem TM og ejer af lnstitut for Refleksterapi i Barcelona i Spanien.

Lone Sorensen er zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør. Uddannet i København og Vejle i Danmark i 1978, senere uddannet som kranio-sakral-terapeut i Tyskland. Hun har desuden gennemført 54 specialkurser i Danmark, Frankrig og Sydamerika.

Den refleksterapi, som jeg tilbyder er udviklet af danske Lone Sørensen eller Lone Sorensen, som hun kaldes i udlandet. Lone Sørensen har arbejdet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 40 år med enestående resultater – også der, hvor sundhedsvæsenet har givet op.

Lone Sørensens patenterede program ”sorensensistem” er baseret på indianske, vietnamesiske og orientalske kulturers behandlingsmetoder sammenfattet med de nye ortodokse neurologiske teorier. Den gamle indianske ansigtsterapi benyttes stadig af indianerne i Andesbjergene i Argentina.

I 2001 blev Lone Sørensen som den første ansigtszoneterapeut i verden belønnet med 3 hæderspriser af OHMS (den argentinske afdeling af WHO) for terapeutiske undersøgelser og resultater specielt inden for senhjerneskader og neurologiske skader.

”El Instituto de Reflexologiía Podal y Facial Internacional” har eksisteret i mere end 40 år. 10 år i Danmark, 13 år i Argentina og derefter indtil nu i Barcelona, Spanien. Instituttet har fungeret som  behandlingscenter og uddannelsesinstitution for rekfleksterapeutiske metoder.

I dag er hovedbeskæftigelsen undervisning af forældre og uddannelse af terapeuter. Skolen fungerer internationalt og der undervises i Spanien, Danmark, Sverige, Finland, England, Irland, Polen, Tjekkiet, Tyrkiet, Portugal, Holland, Slovenien, Slovakiet, Kroatien, Bosnien, Hong Kong,  Oman, Japan, Australien, New Zealand, USA, Canada, Argentina.   

Lone Sorensen

The International Institute of Réflex Therapy Lone Sorensen SL

Pons i Subirà 5, 08005 Barcelona, Spain

Phone +34 932655700

sorensensistem@gmail.com