Hormoner & fertilitet

Hele 85% af alle tilfælde af barnløshed skyldes stress!

Tusindvis af kvinder og mænd over hele verden har hormonelle forstyrrelser,  der medfører barnløshed.

Ny behandlingsmetode kan hjælpe dig og din partner med at få opfyldt drømmen om at blive forældre.

Fertilitet   

Ansigts Refleksterapi er igennem mange år blevet anvendt som en effektiv behandlingsmetode til fertilitetsproblemer hos både kvinder og mænd. Undersøgelser viser, at 85% af de kvinder og mænd, der lider af fertilitetsvanskeligheder, har været udsat for stress igennem en længere periode. Der er nemt at forstå, hvorfor Ansigts

Refleksterapi, der er meget afslappende og afstressende, giver gode resultater ved det problem. Men det er ikke kun pga. den afslappende virkning.

Med Ansigts Refleksterapi er det muligt meget præcist at stimulere, normalisere og øge hypotalamus’, æggestokkenes og testiklernes hormonproduktion, netop de hormonkirtler, der i mange tilfælde ikke producerer nok hormon pga.af stress.

Behandling af partner  

Det optimale er, at både kvinde og mand får behandling. Mange mænd har dårlig sædkvalitet, så vær opmærksom på følgende: 

  • Undgå stramtsiddende bukser – især hvis de er syet af ufleksible stoffer
  • Undgå nylonundertøj
  • Hav ikke mobiltelefon i bukselomme (testikler) el. i brystlomme (hjerte)
  • Undgå stress, som belaster binyrerne, der er ”chefkirtler” for især de mandlige hormoner
Mange årsager til barnløshed

Hormonelle problemer skyldes oftest livsstil. Vi lever i en tid, hvor alting foregår i et alt for højt tempo. Det ødelægger hormonbalancen. Vi har altid travlt. Derfor har vi et ønske om nøje at planlægge vores liv -uddannelse, karriere, boligkøb, ferier … og graviditet.

Og går tingene ikke som planlagt, bliver vi frustrerede og får stress. Dette underbygges af en undersøgelse fra Rigshospitalet, der viser, at hele 85% af alle tilfælde af barnløshed skyldes stress. Sundhedsvæsenets tilbud til barnløse er hormoner og kunstig befrugtning, men der findes et alternativ!

Ved anvendelse af refleks-terapi

Ved anvendelse af Refleksterapi – trykstimulering på bestemte zoner i ansigtet – ligesom japanerne og vietnameserne gjorde det for mange år siden – kan problemet afhjælpes. Det er vigtigt at vide, hvilket hormon, der ikke fungerer optimalt. Derfor anbefales det, at du  får dette undersøgt enten hos læge/hospital eller via test i klinikken.

Hvordan foregår det......

Vores test foregår via et spørgeskema, som du udfylder ved første behandling. Derefter udarbejdes en behandlingsplan specielt til dig og dit problem.                                     

Refleksterapi er en naturlig behandlingsform, helt uden risiko for bivirkninger. 

Behandlingen består af Refleksterapi i ansigtet, og du får et behandlingsprogram for netop din ubalance i kroppen.  

Mellem behandlingerne i klinikken skal du selv udføre programmet derhjemme 3-4 gange dagligt, når du har tid.

Hjælp dig selv.....

Det er meget vigtigt, at du allerede nu, hvor du tænker på at blive gravid, gør noget ved din situation:

  • Sæt tempoet et par gear ned og sørg for at forenkle dit liv, så du får mest mulig tid til dig selv                            Gør noget, der gør dig rigtig glad
  • Fokuserer på sund kost.
  • Nedsæt dine krav til dig selv og vælg at være ligeglad med, hvad andre måtte tænke om dig.
  • Ingen andre end du bør sætte normer for dit liv! Når du har ro i dit sind, genfinder kroppen sin totale balance  – og dermed også hormonbalancen.

Kontakt

Follow on