Tibetansk Neuro-fodrefleksterapi

…også kaldet Praxis Vertebralis.

Er en hjernebaseret refleksterapi, hvorved man  er i stand til at genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt.

Grundprincipper- tibetansk Zoneterapi

Der arbejdes ud fra grundprincipper baseret på hjernens og centralnervesystemets funktioner, og der lægges stor vægt på at opnå frit flow af cerebrospinalvæsken i rygmarv og hjerne, da dette er en ubetinget forudsætning for vitalenergi og sundhed.

Med Tibetansk Neuro-fodrefleksterapi er det også muligt at korrigere kropsholdning og behandlingen har således stor indflydelse på det autonome nervesystem. Med behandlingen er det muligt både at stimulere og hæmme aktiviteten i nervesystemet, og den har vist sig at være særdeles effektiv til neurologiske problemer f.eks. efter hjerneblødninger, ved sygdomme i centralnervesystemet og ved neurologiske følger efter traumer f.eks. fantomsmerter i lemmer som følge af en ulykke samt til neurologisk behandling i almindelighed.

 

....fra 500 år f. Kr.

Tibetansk zoneterapi stammer helt tilbage fra 500 år f. Kr. og er en del af en række terapiformer fra forskellige kulturer rundt om i verden – f.eks. Indien, Grækenland, Kina og Persien – der alle går ud på at trykbehandle punkter og zoner på fødderne for at opnå, at cerebrospinal-væsken flyder frit.

Tibetansk medicin har 2.500 års historie bag sig og er et af de ældste medicinske systemer i verden.

 

Behandlingen

Behandlingen kan anvendes alene eller i kombination med andre behandlingsformer f.eks. Tibetansk Nakke & Skalp refleksterapi, traditionel fodzone- og ansigtsrefleksterapi, kropsmassage, akupunktur.

Der er hverken bivirkninger eller kontraindikationer ved behandlingen. Derfor kan den uden risiko anvendes sammen med de forskellige behandlinger, som Sundhedsvæsenet tilbyder patienter med f.eks. slagtilfælde. Jo før der sættes ind, jo bedre. Men selv efter flere års sygdom kan der opnås forbavsende gode resultater.

Resultater

Med denne teknik har jeg gode resultater med lindring af alle former for nakke-/skulder- og rygsmerter samt knyster. Se under Resultater.

 

Kontakt

Follow on