Lifting Gua Sha

Luksusbehandling til naturligt ansigtsløft (60 eller 90 min.)

Metoden strammer muskler op, øger blodcirkulation, giver ny glød i ansigtet, udskiller affaldsstoffer via lymfesystemet og har samtidig en positiv virkning på alle kropsfunktioner såvel fysisk som psykisk. Der arbejdes i ansigt og på hals.

Behandlingen tilpasses altid den enkelte klients situation og suppleres med teknikker fra Ansigts Refleksterapien efter behov. Der kan blive anvendt op til 5 teknikker, der alle er med til at mindske aldringstegn: Gua Sha, Cupping, Japansk Lifting, Muskelstimulering og Termie Terapi – læs om teknikker her:

Gua Sha

Gua Sha (udtales “gwa sja”) er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der har været kendt siden Song Dynastiet år 960-1270 f.kr. Gua betyder “at skrabe” og Sha betyder “røde pletter/rødmen”.                       

Gua Sha er også en behandlingsmetode, hvor man skraber på huden med en sten, hvorved der kan opstå rødmen, der går væk igen. Ved skrabning af huden fjernes stagneret energi, “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt

 

Rosakvarts sten

Forskellige slags sten kan anvendes. Jeg har valgt at arbejde med Rosakvarts, der virker beroligende, udsender blide vibrationer og regenererer celler og muskler. Rosakvarts er kendt som stenen, der giver blid kærlighed og den bringer fred og ro i krop og sjæl. Den er god til helbredelse af følelsesmæssige sår, fjerner negativitet og genopretter harmoni.                                                                                                                                

Effekt

Gua Sha – behandlingen øger blodgennemstrømning, fornyer glød, reducerer rynker, mindsker poser under og hævelser over øjnene, mindsker væskeophobninger, gør arvæv blødt og hjælper til, at din hudtone bliver mere ensartet.

Hvis skader på huden:

Gua Sha frarådes i tilfælde af skader på huden fx. betændelse, kræft, solskoldning, svamp samt ved feber/sygdom

Cupping

Cupping stammer fra TCM (Traditionel Chinese Medicin) og er også en metode, der er mange tusind år gammel. Ligesom Gua Sha blev Cupping oprindeligt også brugt til at behandle sygdomme. I de senere år har metoden fundet vej også til den kosmetiske verden.                   

Behandling med silikonecupper øger blodgennemstrømning i muskler og bindevæv, tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer

Japanske Lifting Teknikker

Ansigtet er vores visitkort og det første andre ser, når de møder os. Stress, sygdom og muskelspændinger viser sig i ansigtet som dybe rynker og hævelser. De fine rynker og linjer kommer oftest af manglende kollagen og elastin. Når vi arbejder med liftingen stimulerer vi produktion af kollagen, hvilket kan hjælpe med at linjerne langsomt fyldes op igen.

Vandrette linjer og rynker kommer oftest af følelsesmæssige ubalancer, hvorimod lodrette linjer og rynker skyldes ubalancer i organzoner.

Mørke rande under øjnene skyldes oftest manglende søvn og poser under øjnene skyldes væskemangel.

NB!

Ved behandling kan der fremkomme let rødmen, som går væk igen. 

Cupping anvendes ikke på klienter, der har fået Botox eller fillers før 3 mdr. efter sidste behandling. Cupping frarådes i tilfælde af tynd hud, karsprængninger og solskoldet hud eller hvis der tages blodfortyndende medicin 

Ubearbejdede følelser giver ubalancer, der afspejler sig i ansigtet:
  • SORG – Lunge/tyktarm. Har relation til hud, furer i tyktarmszone, Akne i hele ansigtet. Meget fedtet hud. 
  • BEKYMRING (og stress) – Mave/milt. Har relation til væv, vandrette linjer i panden. Rosacea. 
  • ANGST – Nyre/blære. Har relation til kollagen. Hævelser/mørke rande under øjnene.
  • VREDE – Lever/galdeblære. Har relation til muskler. Rynker mellem bryn. Brune pletter. 
  • TRIST (hjertesorg) – Hjerte/tyndtarm. Har relation til blodcirkulation, rynker på overlæben, karsprængninger. 
  • FRUSTRATION – Hormon/kredsløb. Relation til blodcirkulation, tør hud, akne enten i pande eller på hage.
Metoden afhjælper også:

Metoden afhjælper stress, forbedrer blodcirkulation, understøtter udskillelse af toksiner, regenerer væv, stimulerer produktion af kollagen og elastin, sætter gang i cellefornyelse, formindsker rynker og slap hud, reducerer alderspletter, afhjælper muskelspændinger,  øger kollagenproduktion og  hudens spændstighed

Muskelstimulering

Formålet med at udføre Castillo Morales muskelstimulering er at stramme musklerne op, men samtidig behandler vi hele kroppen, idet musklerne også er relateret til de forskellige kropsfunktioner.       

Thermie Terapi

Er en naturlig anti-age-metode, der forbedrer kroppens balance generelt, mindsker stress, øger sundhed og velvære, mindsker rynker, poser under øjne og fedtdepot under hagen, løfter hængende øjenlåg og øger produktion af kollagen og elastin.

Hvor gammel skal man være for at få behandling?

Det er der ingen regler for. Det mest almindelige er, at der først er behov for anti-age-behandling omkring de 40-45 år.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du ønsker resultat som et “kirurgisk indgreb”, anbefales  3 behandlinger om ugen i 4 uger. Det samme som kroppen har brug for, når vi taler om gymnastik/træning. 

For at vedligeholde det opnåede resultat anbefales behandling ca. hver 6. uge afhængig af situation og livsstil.

Før - og efter en enkelt behandling:
Reducering af panderynker og mørke rander under øjnene på ung mand.

Kontakt

Follow on