Japansk Cosmo Lifting

Ansigtsløft uden kniv og Botox

Oplev denne fantastiske behandling, der kombinerer en japansk behandlingsmetode med Ansigts Refleksterapi.

Den afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

 

I Japan anvendes behandlingen af skuespillere, TV værter og andre berømtheder – både kvinder og mænd. Behandlingen er allerede en stor succes i Japan, USA, Australien, Sverige,  Argentina,

Mexico, Oman, Tyrkiet, England, Holland, Polen, Spanien – og i Danmark

Japansk Cosmo Lifting

– er den bedste måde at foryngre dit ansigt på. 100% naturlig – uden brug af kirurgi, Botox, Restylane m.m. Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket får et ansigt til at se ældre ud. Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende! Naturlig ansigtsløftning – Japansk Cosmo Lifting.

Neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode

Japansk Lifting er en neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges.

”Lær selv at holde dit ansigt fri for rynker”

Det er også muligt, at klienter lærer at udføre den Japanske stimulering selv. Det succesfulde koncept ”Lær selv at holde dit ansigt fri for rynker” er for de klienter, der har en travl hverdag og ikke har tid til behandling på klink. Ligeledes kan metoden anvendes som vedligeholdelse af et allerede opnået resultat hos en professionel terapeut, eller præventivt.

Læs mere på www.refleksterapi-org.dk

Behandlingsmetoden

– er skabt af den danske refleksterapeut Lone Sørensen i 1999. Den stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, der blev brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.

Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en manuel og naturlig behandling af ansigtet, der samtidig normaliserer alle kroppens funktioner.

Allerede ved den første behandling, føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigtsløftning“- synlig fra første behandling.

 

Japansk tradition og historie

Ifølge Japansk tradition er skønhed et spejl af den indre “balance” mellem sind og krop. Japansk Cosmo Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance for at forbedre sundheden, øge levetiden og forebygge sygdomme og samtidig at se fantastisk ud.

Formålet var og er stadig at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance, samtidig med et smukt og afslappet ansigt, gennem energigivende terapeutiske teknikker

Effekt

Japansk Lifting forbedrer hudens naturlige aldringsprocesser, forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals, reducerer rynker og manglende tonus.

En “naturlig ansigtsløftning”, uden kirurgi, uden smerte og ar.

Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet. Velegnet til både mænd og kvinder. Mænd har ofte hurtigere resultater, da deres hud har en anden struktur end kvinders.

Behandlingen har ingen bivirkninger.

NB! Japansk Lifting bliver ofte brugt som en del af genoptræning af ansigtslammelse og andre muskel- eller neurologiske problemer relateret til ansigt, øjets muskel, tygge, synke- og talefunktion.

Lones historie med Japanske metoder

Lone Sørensen besluttede i 1998, at udvikle på en Ansigts Refleksterapi metode til kosmetiske aspekter. Den første teknik blev nævnt CosmoFacial. En metode der åbner mulighed for at behandle hudproblemer og hudsygdomme, på en fuldstændig naturlig måde, ved at stimulere kroppen egne evner til at normalisere funktioner.

Dernæst blev den Japanske Cosmo Lifting skabt i 1999. Lone Sørensens første møde med Japansk behandlingsmetode var under en Skønhedskongres i Buenos Aires, hvor Lone Sørensen deltog i et kursus, med en japansk læge og lærte Tanaka Massage selv-behandlingsmetode.

 

Japansk tradition og historie

Under Lones mange rejser i Japan de sidste 15 år har hun studeret japanske behandlingsmetoder i mange variationer, samt andre metoder, nogle udført som en reel ansigtsgymnastik. En af metoderne, der anvendes i Japansk Cosmo Lifting er af gymnastisk art, i kombination med dele af den klassiske Ansigts Refleksterapi (Udviklet af Lone Sørensen siden 1988), med visse ændringer, der sikrer en øget blod- gennemstrømning og samtidig regulerer alle kroppens funktioner.

Japansk Lifting  - en kombination af flere teknikker:
  • Japanske naturlige liftingmetoder,
  • teknikker fra Ansigts Refleksterapi Lone Sorensen TM,               
  • Japanske pres- og strækteknikker og Akupressur 

Metoden afhjælper stress, forbedrer blodcirkulation, understøtter udskillelse af toksiner, regenerer væv, stimulerer produktion af kollagen og elastin, sætter gang i cellefornyelse, formindsker rynker og slap hud, reducerer alderspletter, afhjælper muskelspændinger,  øger kollagenproduktion og  hudens spændstighed.

Japansk Liftning - Youtube video by Lone Sorensen

Kontakt

Follow on