Corona/ COVID-19

Retningslinjer fra Erhvervsstyrelsen samt Sundhedsstyrelsen følges nøje.

Ligeledes vil Arbejdstilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed løbende vejlede og kommunikere om den faktiske udmøntning af ovenstående retningslinjer.  Disse følges også omhyggeligt. 

Er du i tvivl?

Er du i tvivl – så ring til mig og så tager vi en snak over telefonen. 

(45) 2989 1442

 

Minimering af smitterisiko

Jeg har bredt fokus på at undgå smittespredning – derfor følges anbefalingerne til reduktion af smitterisiko tæt med konstant opdatering fra Erhvervsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen samt Arbejdstilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Men der hviler også et ansvar fra mine klienter. 

Klienter skal vaske hænder eller bruge alkoholbaseret håndsprit, inden de behandles. 

 

God tid mellem klienter

Der afsættes god tid mellem klienter, således, at der er tid til at gøre rent, lufte grundigt ud inden den næste klient kommer. 

 

Meld Afbud...

Hvis du  føler dig bare lidt syg, skal du melde afbud – også selvom det er med kort varsel. Ligeledes vil jeg også selv aflyse en tid hvis jeg følger mig bare lidt syg.

Jeg vil som behandler aflyse konsultationer, hvis der har været milde symptomer, der kan tyde på COVID-19. Behandler må efter et sygdomsforløb først møde på arbejde igen 48 timer efter symptomer er ophørt. Det samme gælder klinenter – der skal gå 48 timer efter symptomer er ophørt. 

Klienter med covid-19 eller mistanke

Borger/klienter med COVID-19 eller mistanke om COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen) skal fortsat ikke ses i praksissektoren, og må derfor IKKE møde op i klinikken.

Dette gælder også, hvis Borgeren/klienten ikke har mistænkt eller bekræftet COVID-19, men deler husstand med personer med mistænkt eller bekræftet COVID-19.

 

Behandler og/eller klient, hvis familie har symptomer eller er smittede, skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for ”nære kontakter”.

Behandler må efter et sygdomsforløb først møde på arbejde igen 48 timer efter symptomer er ophørt

Klienter må efter et sygdomsforløb først møde op til behandling i praksisen igen 48 timer efter symptomer er ophørt. 

Kontakt

  • Syvhøjvænge 229, DK-2625 Vallensbæk
  • evaduckert@hotmail.com
  • (+45) 29 89 14 42

Follow on