Sorensensistem TM

- Lone Sorensen

Lone Sorensen er opfinder og udvikler af det patenterede Sorensensistem TM og ejer af lnstitut for Refleksterapi i Barcelona i Spanien. 

Lone Sorensen er zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør. Uddannet i København og Vejle i Danmark i 1978, senere uddannet som kranio-sakral-terapeut i Tyskland. Hun har desuden gennemført 54 specialkurser i Danmark, Frankrig og Sydamerika.

 

Mere end 40 års forskning

Den refleksterapi, som Eva Duckert tilbyder er udviklet af danske Lone Sørensen eller Lone Sorensen, som hun kaldes i udlandet. Lone Sørensen har arbejdet med og forsket i komplementærbehandling med refleksterapi i over 40 år med enestående resultater – også der, hvor sundhedsvæsenet har givet op.

3 hæderspriser af OHMS
-den argentinske afdeling af WHO

I 2001 blev Lone Sørensen som den første ansigtszoneterapeut i verden belønnet med 3 hæderspriser af OHMS (den argentinske afdeling af WHO) for terapeutiske undersøgelser og resultater specielt inden for senhjerneskader og neurologiske skader.

Patenterede program

Lone Sørensens patenterede program ”sorensensistem” er baseret på indianske, vietnamesiske og orientalske kulturers behandlingsmetoder sammenfattet med de nye ortodokse neurologiske teorier. Den gamle indianske ansigtsterapi benyttes stadig af indianerne i Andesbjergene i Argentina.

 

El Instituto de Reflexologiía Podal y Facial Internacional

”El Instituto de Reflexologiía Podal y Facial Internacional” har eksisteret i mere end 40 år. 10 år i Danmark, 13 år i Argentina og derefter indtil nu i Barcelona, Spanien. Instituttet har fungeret som  behandlingscenter og uddannelsesinstitution for rekfleksterapeutiske metoder.

 

International uddannelse

I dag er hovedbeskæftigelsen undervisning af forældre og uddannelse af terapeuter. Skolen fungerer internationalt og der undervises i Spanien, Danmark, Sverige, Finland, England, Irland, Polen, Tjekkiet, Tyrkiet, Portugal, Holland, Slovenien, Slovakiet, Kroatien, Bosnien, Hong Kong,  Oman, Japan, Australien, New Zealand, USA, Canada, Argentina.

Læs mere på:

Lone Sorensen
The International Institute of Réflex Therapy Lone Sorensen SL
Pons i Subirà 5, 08005 Barcelona, Spain
Phone +34 932655700
sorensensistem@gmail.com

 

Kontakt

Follow on